Csenge 3-6 hónapig

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

25 hozzászólás

25 thoughts on “Csenge 3-6 hónapig

  1. Repper Rita

    Gyönyörű! Milyen is lehetne, hiszen az én első unokám! Büszke vagyok a szüleire, akik bebizonyították, hogy felelősségteljesen, teljes odaadással, szertettel viselik gondját a “csöppségnek”

  2. Bella

    Csodás kisbaba! Kis gyönyörűség! Örülünk,hogy szépen növekszik a kicsi Édes! Puszi neki és anyuciéknak.

  3. Marietta

    Kedves Eri és Isti! Nagyon szép kis csöppségetek van! Gratulálok hozzá és kívánom, hogy még nagyon-nagyon sok vidám, boldog pillanatot szerezzen nektek! Puszi

    • Köszönjük a gratulációt! A vidám pillanatokra vonatkozó kérést átadtam neki, s ő máris megörvendeztetett néhány első osztályú nyálbuborékkal! 😉

  4. bogi

    a kistörpém, egyre szebb és elbűvölőbb

  5. Jaj, de szép picibaba! Így ismeretlenül is egészséget, jókedvet, boldogságot kívánok nektek! 🙂

  6. Adorján Reni

    Sziasztok Drágáim!

    Annyi örömteli pillanatot szerez nekem ez az oldal!!!! Így legalább mi is beleláthatunk Csenge piciny kis életébe, ami annyira csodálatos!!!!!
    Erikém, ne hagyd abba semmiképp az írást!!!
    Millió puszi, SZERETÜNK TITEKET NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Drága Reni!
      Nagyon köszönöm a hozzászólást, boldog vagyok, hogy olvassátok a történeteket, s hogy örömet tudok szerezni vele nektek! Nemsokára ti is mesélhettek nekem, már nagyon várom a híreket rólad, rólatok! Millió tsóóók!

  7. Bella

    Sziasztok! Nagyon édes a kis manócska! Olyan jó nézegetni a képeket,látni ahogy szépen fejlődik,nagyon de nagyon örülök neki! Jó egészséget és sok örömöt kívánunk nektek! Mindig elolvasom amiket írsz és nagyon hasznosak,nagyon szívszorító és egyben csodálatos ahogy mindezt végig csináltad! Sok ilyen anyuka kellene még! Örülök a boldogságotoknak! Puszi mindenkinek sziasztok.

    • Szia Bella! Nagyon örülök, hogy nyomon követed Csenge életét, s hogy tetszenek a kis történetek! Valóban nehéz (volt) néha, de az igazság az, hogy nem sokáig jutottam volna Isti nélkül! Úgyhogy közös az érdem, mint ahogyan a feladat is, de úgy fest, eddig egész jól teljesítünk a “vizsgákon”! 😉 Mi is sok szeretettel puszilunk benneteket, s várunk minden nap ide a blogra, hogy legalább a virtuális térben találkozhassunk! 🙂

  8. Bella

    Szia Eri!
    Köszi,hogy írtál vissza! Hát,hogy is ne követném a kicsi bogárka életét? Olyan jó látni ahogyan fejlődik,a gyönyörű képeit és olvasni a mindennapi dolgaitokról! Itt vagyunk az országban és mégsem sikerül talizni de remélem egyszer sikerül kicsit találkoznunk és megöleljelek benneteket! Örülök nagyon,hogy egy ilyen csodálatos párod van mint Isti,hála az égnek én is megtaláltam Életem Értelmét 🙂 Vigyázzatok nagyon magatokra! Millió puszi nektek és a kicsi Csenge babának! Sziasztok!

  9. Ed.

    Arany Erikém!

    Nagyon büszkék vagyunk Rád és Csengepapára: a hozzáállásotokra, az összetartásotokra, amivel legyőztétek az akadályokat.
    A képeken is látszik, hogy a kisasszony életvidám és pajkos, mint az anyukája! 🙂
    Sok-sok puszi: Ed

    • Köszönjük szépen mindketten/hárman, s nem csupán ezt a hozzászólást, hanem mindazt az erőt, biztatást és töretlen hitet, amellyel ti is mellettünk álltatok, s álltok most is. Akár élőben, akár skypeon, mindig készen egy jóízű beszélgetésre, vagy némi lelkizésre, ami éppen jön! Bár, mostmár jöhetne lassan egy szigethalmi Csenge-látogatás is…! 😉

  10. bogi

    Csenge papa is egyre szebb

  11. bogi

    de azért a kis unokám a legszebb

  12. bogi

    Meg van erősítve!

  13. Repper Rita

    Milyen furcsa azt olvasni, hogy Ritanagyi! Bízom benne, ha Csenge már most megfigyel, majd jól el is nevez! Krumpliorrnagyi 🙂 ! Vagy valami más találó nevet kapok! Egyenlőre nagy mosolyokat kaptam a kisunokámtól, de egyszerre kettőt is! Nagyon szép baba, finom az illata, és mindig nagyon csinos, minden szín jól áll neki!

  14. Visszajelzés: Szülinapos blog! « Csengebaba

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com.